Home Konkurrencer The White Dominos – Give It up – 22/9 – 2016

The White Dominos – Give It up – 22/9 – 2016

1200
0

I sidste uge smed The White Dominos en ny single på gaden, dermed levede de op til løftet de gav, da jeg fangede dem til en snak inden deres koncert på Uhørt Festival tilbage i august. Her lovede de, med tør jysk humor, at der ville komme en ny single et sted mellem 4 dage og 2 måneder.

Til den koncert spillede de som end også den kommende single, “Give It Up”, som jeg i min anmeldelse syntes nærmede sig Queens of the Stone Age i sin klang, i deres mest pop-soulede hjørne som på et nummer som “Make It Wit Chu”. Det synes jeg egentlig stadigvæk, den har noget blød soul over sig, samtidig med at rytmen tramper godt i gulvet og skubber nummeret fremad. En fed guitarsolo når vi også lige mod slut.

I den tilhørende video skal vi en tur tilbage til det vilde vesten, hvor de 4 bandmedlemmer er klædt ud som pokerspillende wild west outlaws med navne som The Gunslinger, The Kid, The Englishman og The Hero, alle historier har jo brug for en helt! Videoen har en fint lille plot og narrativ, som fungerer overraskende godt til musikken, selvom de stilistisk er ret forskelligt som udgangspunkt.

Men hvad ender det hele mon med, hvem vinder spillet, om nogen og får vi mon et klassisk stand off og shoot out?

Dagens Track er “Give It Up”:

 

Previous articleDine Isaksen: Pligtens blændværk (EP) ★★★☆☆☆
Next articleHalshug: Sort Sind ★★★★★☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.