Home Konkurrencer The Hive Mind – Await the Day – 27/2 – 2018

The Hive Mind – Await the Day – 27/2 – 2018

1267
0

Aarhus (og resten af verden) er i der?

Der er et nyt band, eller et gammelt på nye flasker, i byen! Metalbandet Diamond Drive lagde sig selv i graven i 2016 efter 10 år med en række stærke koncerter og udgivelser i bagagen, men måske uden, at man nåede så langt ud over bygrænsen som håbet?

Men nu har nogle af de tidligere medlemmer fundet glæden, og måske det, det hele burde handle om, igen:

“Vi er nye i byen. Ikke i Aarhus, men følelsen er tilsvarende, når man lægger et foretagende i graven, der i løbet af de sidste 10 år fik lov stille og roligt at etablere sig på den lokale scene, for blot at gøre det hele igen. Drømmen om den store pladekontrakt, det fede tourliv og den store fanskare er i mellemtiden skiftet ud med glæden ved blot at mødes i det ildelugtende øvelokale og, efter at have tilbragt 60 magiske minutter inde bag instrumenterne, kunne gå hjem med rockhjertet fuldt opladt.

Nogle af os rammer nok engang imellem et punkt, hvor vi glemmer, hvad musiklivet egentlig handler om. De gode oplevelser på scenen erstattes af diskussioner om aftenens setliste og pegen fingre af hinandens fejl. Glæden ved at forsvinde bare et øjeblik ind i et fælles musikalsk univers overskygges af iværksætterstrategier og mørket fra en knusende hård branche”.

Dagens Track er “Await the Day”, der viser en lidt anden side end tidligere set/hørt fra bagmændene:
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.