Home Konkurrencer Taxit – Dance All Night – 11/10 – 2016

Taxit – Dance All Night – 11/10 – 2016

986
0

Så begynder det at rumle i Skive igen fra et band, som gerne vil nå længere ud end hjemmebanen, som de har betrådt siden dannelsen i 2005. Eller, rockbandet Taxit, har faktisk allerede været lidt omkring, med over 120 koncerter de seneste år, men nu skal der får alvor slås hul igennem med to nye singler.

Grundstammen i gruppen er 3 brødre, der startede med at spille covernumre og sidenhen komponerede egen musik inspireret af nogle af genrens mastodonter, som The Doors og Led Zeppelin. De har allerede et fuldlængde album, No Water To Wine (2013) og en EP, Burning Bushes (2015), på samvittigheden. Nu har de så været en tur i studiet sammen med Asger Møller (Mads Langer), der har drejet på knapperne, samt Søren Balsner fra Carpark North, der har stået for mixet.

Der sigtes kort sagt mod en mere nutidig og radiovenlig rocklyd, hvilket nummeret “Dance All Night” er et godt bevis på. Det er temmelig lige til og imødekommende, dansabelt som titlen antyder, men ikke så letbenet at rock-troværdigheden sættes over styr. Det kunne som end godt være et nummer som du får at høre hos Madsen på P4, hvis han ikke allerede har været en tur omkring Skive.

Her er Dagens Track

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.