Home Konkurrencer SVIN – Færgen Ellen – 28/9 – 2016

SVIN – Færgen Ellen – 28/9 – 2016

1542
0

Abstrakt nyrock, dronebaseret folklore og ambient støj?

Ja, Dagens Track i dag er en rigtig crowdpleaser til de brede masser! Det eksperimenterende ensemble SVIN er snart aktuelle med deres fjerde album, Missionær, indspillet i Sigur Ros’ legendariske Sundlaugin studie på en 10 dages tur til Reykjavik.

I følge bandet selv nåede de også lige at gå i symbiose med den storslåede islandske natur, hvilket har resulteret i et storladent album, hvor der indgår alt fra reallyde, lyden af fossende vandfald og repetetive maskiner.

Efter sigende er deres eksperimenterende instrumentalmusik blevet mere melodisk, førstesinglen, “Færgen Ellen”, viser da også et band der lyder noget mere tilgængeligt og imødekommen end det jeg selv lagde øre til på deres selvbetitlede 3. album. Dermed ikke sagt, at SVIN pludselig er blevet radiovenlige eller lyder som meget andet end netop SVIN.

Dagens Track er “Færgen Ellen”, og den skude er sgu nærmest helt dansevenlig? Videoen, med let- eller afklædte damer i sort/hvid og en omgang blid S/M giver dog de ellers friske toner et lidt andet skær…

Previous articleBarricade: Waker ★★★★☆☆
Next articleCaper Clowns: The Buca Bus ★★★☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.