Home Konkurrencer Sundays – Shade of The Pines – 16/10 – 2018

Sundays – Shade of The Pines – 16/10 – 2018

810
0

På den nye single fra Sundays kommer vi vidt omkring, fra barndommens nordjyske forstad til græsk mytologi. Nummeret udspringer fra forsanger Magnus Jacobsens barndom i Nørresundby og en 2 år ældre barndomsveninde, han forklarer:

“Magnus fortæller; ”På en måde har jeg altid følt mig et skridt foran mine jævnaldrende, idet jeg kunne lære af hende, hvad der lurede i næste kapitel , som jeg levede mig igennem dem. Men det var også i denne aldersforskel, at jeg som barn kunne se hende forvandle sig til noget andet end pigen jeg var vokset op med, nemlig en ung kvinde – det var en naturlig og ustoppelig forvandling, som vi begge vidste var venskabets kile og endeligt. Det eneste der hænger tilbage, er løftet om ikke at glemme hinanden, og netop dette er min fortælling i denne sang”.

Dagens Track er “Shade of The Pines”:
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.