Home Konkurrencer Stonebird – How Long – 19/6 – 2017

Stonebird – How Long – 19/6 – 2017

1281
0

Stonebird er tilbage!

Danmarks mest velbevarede klassisk rockende hemmelighed?! Hyperbole, måske, men vi har tidligere kastet masser af sweet, sweet loving efter gruppens bud på 70er inspireret tungrock.

Først var det Who Will Slay The Beast? EPen der vakte begejstring, dernæst en livekoncert på Rust og senest da vi havde premiere på et nyt nummer sidste år. Og nu er der så nyt igen, den første af 3 singler der udkommer i år og varmer op til et debutalbum, der efter planen udkommer i 2018.

“How Long” er en upbeat sang om angst og ensomhed, med en tilhørende musikvideo, hvor gruppen har isoleret sig i en black box og slået sig løs foran et kamera:

“Alene, berusede og låst inde i en black box, har bandets medlemmer givet sig hen foran et eneste kamera, for at indfange en nøgen og impulsiv billedside til deres nye sang. Den improviserede video viser et billede af fem unge mennesker der holder mørket fra døren, med druk, dans, grin og gråd”.

Nummeret viser en ny side af bandets lyd, måske kunne man kalde den mere “åben og inviterende”, fremfor den mere knugende og ulmende lyd de har præsenteret tidligere. Det kan måske åbne lidt flere døre?

Her er Dagens Track:
 

Previous articleCopenhell ’17: En tur i Helvede, torsdag d. 22/6
Next articleCopenhell ’17: En tur i Helvede, fredag d. 23/6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.