Home Konkurrencer Skalkeskjul – Nethindedrømme – 26/9 – 2016

Skalkeskjul – Nethindedrømme – 26/9 – 2016

1174
0

Hvor svært kan det være?

Det tænkte Alexander Mahaffy og Magnus Søgaard, da de sad på Knud’s Garage i Kolding og besluttede sig for, at danne et band tilbage i januar 2015. Ikke SÅ svært som man måske skulle have troet, skulle det vise sig. For her, omkring 1½ år senere har Skalkeskjul både haft et nummer på barometerlisten i 8 uger med deres allerførste single sidste år, udsendte en EP og nå ja, så lærte Mahaffy også lige at spille guitar og skrive sange – ingen af delene havde han prøvet inden de dannede bandet.

Ungdommelig gåpåmod og kådhed? Helt sikkert, men belønningen er en let psykedelisk madchester inspireret rock, som virker dejligt ren og uspoleret. Perfekt er det ikke, men man kan næsten mærke, at det trækker vejret og der lægger noget vilje og nysgerrighed bag tonerne.

Og på nyeste single “Nethindedrømme”, den lidt over to minutter lange førstesingle fra det kommende album Motivet Ukendt, der udkommer d. 28/10. Om singlen fortæller Mahaffy:

“Jeg tror, jeg skrev Nethindedrømme ca. halvanden måned inden vi skulle i studiet. Jeg havde ret meget optur over teksten, som jeg stadig prøver at fortolke selv. Indtil videre er jeg nået frem til tre måder, det kan gøres på. Det er en kæmpe pop-tune, der bare kom meget naturligt til os, selvom den ligger lidt væk fra, hvad vi ellers har lavet”.

Skalkeskjul kan fanges live her:

28.10 – Releasefest på Musiksmag, København
03.10 – Releasefest i RecordPusher, Odense
04.11 – Knuds Garage – Kolding
10.11 – Ideal Bar – København
18.11 – Elværket – Holbæk
19.11 – Vejle – Værket
25.11 – Aarhus Studenterhuset
26.11 – Walthers – Skanderborg

Her er Dagens track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.