Home Seneste Marts 2013 - Nyheder Siamese Fighting Fish rammer BETA2300 på lørdag (9/3 – 2013)

Siamese Fighting Fish rammer BETA2300 på lørdag (9/3 – 2013)

4319
0

På lørdag slår BETA2300 dørene op for et af Danmarks mest fremadstormende hard-rockbands, når det 6 mand store orkester, Siamese Fighting Fish, indtager spillestedet, med deres energi fyldte hard-rock. Og allerede i morgen kan du opleve Graveyard på Amagerbio.

Siamese Fighting Fish har haft vind i sejlene de seneste år, der har budt på udgivelse af debuten “We Are the Sound” i 2011, og opfølgeren “BREATHE:SEE:MOVE”, blev smidt på gaden i slutningen af 2012. Siden fulgte sekstetten udgivelsen op med en omfattende Danmarks-turné, der talte hele 16 datoer, herunder 10 velgørenhedskoncerter for Børnecancerfonden.

Alt dette kulminerede ved Gaffa Prisen 2012, hvor bandets andet album, “BREATHE:SEE:MOVE” modtog prisen for årets bedste hard-rock udgivelse. Så det er et top-tunet og motiveret band, der rammer BETA på lørdag, og man kan roligt se frem til en energisk rock/metal-koncert, hvor både de hårde riffs og den gode melodi er i centrum. Med sig har de support bandet  Ciccone Ritchie, der leverer følelsesbetonet, autentisk rock.

Dørene åbner kl. 21, og billetter kan købes i døren til 100 kr., eller købes HER til den nette sum af 80 kr.
Svenske Graveyard svinger i morgen forbi Amagerbio, til en koncert der kan gå hen og blive en af 2013’s helt store oplevelser.

Det er gået lynende hurtigt for det svenske band Graveyard siden 2007’s debut. Det hele eksploderede for kvartetten sidste år, da ”Hisingen Blues” blev sendt på gaden, og folk uden for hjemlandet – heriblandt Roskildes publikum – for alvor fik ørerne op for deres retrorock. Og med deres senest, og forrygende, album i rygsækken er der lagt i kakkelovnen til en rockfest af de helt store.

Opvarmningen kommer fra svenske Free Fall, der som Graveyard, henter inspirationen i den klassiske rock. Inden da leverer danske Fuzz Manta 60′-er-psykedelisk rock med stoner-rock-tendenser fra 90’erne.

Før, mellem og efter koncerterne vil svenske DJ Rockadelika desuden sørge for, at der bliver leveret fed og psykedelisk rock i ventetiden!

Dørene åbner kl. 20, og billetter kan købes i døren til 225 kr., eller købes HER til 200 kr. + gebyr.
Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleSixpack Penguins: Sixpack Penguins Have Nothing To Declare (EP) *** (3/6)
Next articleNy musikvideo fra Snake and Jet’s Amazing Bullit Band

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.