Home Konkurrencer Rum 37 – Caligula – 20/12 – 2016

Rum 37 – Caligula – 20/12 – 2016

1099
0

Det er over 4 år siden, at Rum 37 udsendte pladen Mellem Rum, som jeg anmeldte tilbage i oktober 2012. Og til topkarakter endda!

Det var måske lige i overkanten, eller, det er svært at spole tiden tilbage og sætte sig ind i tanker og følelser fra dengang, men det er nu stadig en rigtig god plade, som jeg jævnligt er vendt tilbage til.

Siden dengang er der sket meget i Rum 37, bandet gik på pause efter en koncert på Beta i april 2013, og blev ramt af en tragedie året efter, da bandets trommeslager, Mikkel, pludselig døde efter kort tids sygdom. På trods af at tabet af en god ven og et bandmedlem har bandet forsøgt at bearbejde det ved, at skabe ny musik, der nu udkommer som albummet Guldstol Mod Yderste Kaj.

Albummet udkommer d. 27/1 – 2017, og byder både på velkendte og lidt nye toner fra bandet, i hvert fald dømt ud fra førstesinglen “Caligula”. Den kølige, nordiske indie-pop/rockede toner er der stadig, sammen med en iørefaldende melodi, men bandet virker mere pågående og insisterende en tidligere, på en eller anden måde?

Her er Dagens Track:

Previous articleDanophone: Rerun ★★★★☆☆
Next articleEnd My Sorrow: Of Ghostly Echoes ★☆☆☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.