Home Konkurrencer Rising – Salted Earth – 3/10 – 2018

Rising – Salted Earth – 3/10 – 2018

888
0

Rising, rising!

Yes, så rejser lede, fede Rising sig igen og er snart klar med album nummer to med det nye line up, det 4. Rising album i alt.

Førstesinglen, “Salted Earth”, byder også på lidt nybrud i bandets lyd, blandt andet gæstes nummeret af Anders Hjort Straarup (Alcoholic Faith Mission) på trombone, Simon Stenbæk (Piss Vortex) på backing-vokaler  og selveste Tim Christensen på mellotron.

Om nummeret fortæller forsanger Morten Grønnegaard:

“Hovedriffet til det, som blev til ‘Salted Earth’ var det første, som vi skrev til det nye album. Vi ville skrive et konceptalbum som en poetisk kommentar til tingenes miserable tilstand, og sangen satte virkelig tonen for hele albummet. Konceptuelt handler ‘Salted Earth’ om verdens undergang. At salte jorden er den oldgamle tradition, som det er at rense eller indvie en ødelagt by med salt og forbande enhver, der måtte forsøge at genopbygge den. Det er renselsen af det gamle, hvor man gør plads til det nye, efter at saltet på et tidspunkt er væk. Med den teknologi vi i dag har til vores rådighed, er spørgsmålet så, om der vi være noget som helst for os at genopbygge, når vi engang er færdige med at rive ned.”

Her er Dagens Track:
Foto: Naya Buch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.