Home Artikler Rising 2014 – nye medlemmer og nye sange

Rising 2014 – nye medlemmer og nye sange

2328
0

Sludge metallerne Rising har været igennem en turbulent periode, og søger nu stabilitet med nye ansigter i folden, og er godt i gang med sangskrivningen til næste album.

Da Rising i november måned udsendte deres anden anmelderroste plade Abominor, var forløbet op til udgivelsen langt fra gnidningsfrit. I juli måned forlod vokalist/bassist Henrik Hald og trommeslager Jacob Johansen gruppen, og dermed stod hovedkomponist Jacob Krogholt tilbage som eneste “overlevende”. Han fik i løbet af efteråret selskab af Rising’s originale trommeslager Martin Niemann og dannede efterfølgende pladeselskabet Indisciplinarian. Det var også på det nystartede selskab, at Rising i november udsendte Abominor.

Pladen modtog hele 5 stjerner her på side og vores anmelder skrev blandt andet:

“… Det er dog fra Abominor’s tredje nummer, “Vengeance Is Timeless”, at Rising for alvor viser tænder og går i kødet på én. Derfra ser de sig næsten ikke tilbage, men tonser utrætteligt det ene fremragende nummer efter det andet ud over stepperne, så man næsten er totalt tromlet flad efter pladens forrygende 39 minutter er overstået”. Læs hele anmeldelsen HER

Abominor blev ikke bakket op af en tour, i stedet for har Krogholt og Niemann med egne ord brugt tiden på, at få “færdiggjort demoer til fem nye numre og har herudover masser af riffs og ideer til de kommende måneders sangskrivning”. Det er meningen at få fuldendt det nye line up (med en sanger og en bassist) snarest og arbejde videre med det nye materiale i løbet af 2014, med henblik på at få indspillet et nyt album og komme ud og turnere sidst på året.

Indtil da holder Krogholt og Indisciplinarian sig også beskæftigede med at udgive plader med blandt andre danske Fossils og et endnu ikke afsløret metallisk projekt, der blandt andre tæller Krogholt og andre folk fra den danske metal/punk-scene.

Besøg Indisciplinarian HER, og lyt til nyt og gammelt Rising HER

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Hedgehogs – Make Me Wanna Cry – 8/1 – 2014
Next articleFederal Unicorn – Heard – 9/1 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.