Home Roskilde Festival RF 2007 RF07: Red Hot Chili Peppers – Orange Scene, lørdag (Ingen Bedømmelse)

RF07: Red Hot Chili Peppers – Orange Scene, lørdag (Ingen Bedømmelse)

2669
0

Utilgivelig skandale fra livløst tegneserie band!

Det vigtigste først – Roskilde, book dem aldrig ALDRIG igen!!!

Okay, meget dårligt er blevet sagt og skrevet om denne parodi på en koncert, og med rette…
Egentlig burde man ikke bruge mere tid på dem end den de huggede fra mig en mørk nat foran Orange scene – en mørk nat for festivalen generelt! Store og bombastiske ord muligvis, men det her var simpelthen så bundløst ringe at bandet burde ties ihjel til evig tid, men det er svært at holde kæft når man ikke ejer en hund kaldte ”Anthony Kedies” man kan pine!

Jeg vil gøre det så kort som muligt af hensyn til mit blodtryk og fordi jeg herefter ikke har noget at sige eller skrive om dette ”band”, så lad os få det overstået.

I der var så uheldige at være tilstede, ved hvad jeg taler om, og jer der ikke var – bare forestil jer alle dårlige tillægsord i verden og tilsæt 1 spand dampende lort for hver af chili pepperne.
En ting er hvis man vitterligt ikke kan spille ordentlig overfor 60 000 mennesker, noget helt andet er hvis man tydeligvis ikke gider! Jamen så bliv dog væk! Men så får man jo ikke sin alt for fede hyre og det går jo ikke når man i forvejen har tjent urimeligt mange penge…
Det sker at store navne har en dårlig dag, herregud de er jo trods alt mennesker, men den godtager jeg på ingen måde her! Og hvis man er syg, som rygter sagde om ”sanger” Anthony, så har man valget mellem at aflyse eller bruge alle de resterende kræfter på alligevel at trykke den sidste energi ud af kroppen! Men muskel krukken prøvede ikke engang…

Så kom ”Live Earth” undskyldningen, som de havde spillet tidligere på dagen og derfor var trætte… efter at have givet 3 numre i London eller hvor ved jeg og derefter en brutal tur med privat fly til Roskilde… PRIVATFLY fra Live EARTH!!! Satme flot!!!
Og da Green Day optrådte i 2005 kom de direkte fra Live 8 i Berlin – hvilket man IKKE kunne mærke på deres optræden!
Alt i alt – der er simpelthen ingen gyldig undskyldning for en så elendig omgang børnehave jam med en forsanger uden en tone i kroppen, syg eller ej!

Hvis Red Hot ville have reddet en smule ansigt så havde de afleveret lønnen tilbage eller fået Roskilde til at give dem videre til et bedre formål… men det sker naturligvis aldrig!

Kodi

Previous articleRF07: Nephew – Orange Scene, fredag *****
Next articleRF07: The Flaming Lips – Orange Scene, Lørdag **

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.