Home Konkurrencer Rebekka Thornbech – Untouchable – 4/6 – 2018

Rebekka Thornbech – Untouchable – 4/6 – 2018

926
0

Nu er det officielt sommer!

Så vi starter ugen med en tur ud i det varme sommerland med Rebekka Thornbech og hendes nye single “Untouchable”.

Hun er i gang med et udgivelsesprojekt, hvor hun udsender 4 EP’er i løbet af året, en for hver årstid og nu er vi, meget passende, nået til sommer EP’en. Lyden er en varm udgave af klassisk country og americana, om projektet forklarer Thornbech:

”I mit nye projekt har jeg nogle dogmer. Jeg vil jeg kun bruge præcis én måned på både sangskrivning og indspilning af hver EP. Jeg bliver derfor tvunget til at træffe nogle hurtige valg. På den måde håber jeg, at kunne skabe en følelse af nærvær og umiddelbarhed i min sangskrivning og i mine fortællinger. Det er en udfordring for mig, men jeg er sikker på, at resultatet bliver et meget personligt udspil”.

Her er Dagens Track:
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.