Home Konkurrencer Rebecca Lou – Under The Moon – 16/3 – 2018

Rebecca Lou – Under The Moon – 16/3 – 2018

1206
0

Skal vi ikke skyde fredagen i gang med single nummer to fra Rebecca Lou? (joooooooooh).

Nummeret “Under The Moon” blev udsendt i forbindelse af Kvinderens Internationale Kampdag, og viser igen nye, her lidt mere melodisk rockede, sider af Rebecca Lou. Hun fortæller om sangen:

”Under the Moon handler om den tungsindige ungdomsmelankoli, der virkelig tager bo i hjertet. Den altopslugende teenagekærlighed og “jeg-vil-dø-for-dig”-absolut, der, som ung, ændrer din virkelighed. Jeg fandt nogle gamle digte, jeg havde skrevet da jeg var 16 år og de var så intense og dramatiske. En følelse som er langt væk i dag, men jeg havde lyst til at gengive den og puste liv i fortiden og den lille emo-teenageflamme”.

Her er Dagens Track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.