Home Konkurrencer Rebecca Lou – Bitch U Look Good – 9/2 – 2018

Rebecca Lou – Bitch U Look Good – 9/2 – 2018

1525
0

Bitch you look good, jo, det gør du altså, og så lige op til weekenden!

Nå, men det er også titlen på nyeste single fra Rebecca Lou, der modsat de tidligere singler vi har hørt fra hende i eget navn, nu har skruet lidt op for rockattituden og nedjusteret det poppede en smule. Måske derfor det bliver kaldt for hendes egentlige debutsingle?

Om nummeret forklarer Rebecca:

“Bitch U Look good er et “lækkerhedsmanifest” til alle derude, der fucking føler sig selv. Jeg oplever ofte, at folk kommenterer på min krop og siger, at jeg ville være smuk, hvis jeg bare var tyndere. De forventer, at det er mit ønske. Som om min krop og selvsikkerhed er en provokation i sig selv. Jeg havde brug for at skrive min egen sandhed og råbe op. Bitch U Look good er en hyldest til selvkærligheden”.

Her er Dagens Track:
Previous articleFortovsfest søger musik til 2018 udgaven
Next articleMythic Sunship: Upheaval ★★★★★★

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.