Home Artikler Premiere: Workers In Songs laver coverudgave af Tom Waits sang

Premiere: Workers In Songs laver coverudgave af Tom Waits sang

5088
0

Ærefrygt! Det er hvad country/folk-bandet Workers In Songs følte, da de kastede sig over Tom Waits’ “Christmas Card from a Hooker in Minneapolis”, men her kan du høre og se resultatet.

Vi har anmeldt Workers In Songs et par gange her på siden over årene, først var det albummet That Glorious Masterpiece fra 2014 og senest Ep’en Scrapbook fra 2015. Begge viser et band, der kan deres klassisk, amerikanske lyd til fingerspidserne og så stemmebåndet dirrer og twanger på den helt rette måde.

Nu er de så aktuelle med en coverversion af Tom Wait’s ikoniske julesang, og en livevideo dertil, optaget på bandets nylige besøg på spillestedet Räucherei i Kiel. Forsanger Morten Krogh forklarer:

“Det er med en stor ærefrygt, at vi udgiver denne livevideo med Tom Waits’ “Christmas Card from a Hooker in Minneapolis”, idet vi her i bandet mener, at det måske er verdens fedeste sang. Waits’ narrativ og de cool og jazzede akkorder giver sangen en fantastisk vingeskudt fornemmelse, som ikke kan efterlignes.

Derfor har vi taget sangen et lidt andet sted hen, men vi har forsøgt at bevare sangens desperation. Vi har skåret en del af de besværlige akkorder væk i overensstemmelse med vores filosofi om tre akkorder og sandheden og har i stedet for fokuseret på at lave et arrangement af sangen, hvor der i høj grad er fokus på den musikalske dramaturgi, der forhåbentligt bakker historien op om den stakkels luder fra Minneapolis”

Du kan opleve Workers In Songs live i Studenterhuset i København nu på lørdag.
Previous articleMr. Wilms: Før Vi Er Væk ★★☆☆☆☆
Next articleFrankie: Smil til værten ★★☆☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.