Home Seneste Oktober 2015 - Nyheder Premiere: Ny video fra Workers In Songs

Premiere: Ny video fra Workers In Songs

2096
0

Det danske country/folk orkester Workers In Songs er aktuelle med den lille EP Scrapbook, hvorfra de i dag udsender en video til nummeret “Big Ol’ River” – og den har vi søreme premiere på lige her!

Seneste udgivelse fra bandet inden Scrapbook var albummet That Glorious Masterpiece, som undertegnede tildelte 4 stjerner. Her roste jeg nogle af numrene for at være blandt årets bedste sange op til det punkt, mens jeg modsat også stod af overfor 2 helt specifikke numre:

“Den hillbilly honky tonkede “Crazy Just For You”, med ulidelig og svært belastende country knækkende og hylende vokal, der lyder alt for karikeret og påtaget i mine ører og den røvballe/halm i træskoene fræsende “partystarter” “Hey Hey Pretty Baby”, der følger lige bagefter. De stilistiske udflugter virker lige dele besynderlige og forstyrrende efter det fornemme udlæg, så man skiftevis klør sig i håret og propper fingrene i ørerne”.

Den sidste sætning har Workers In Songs taget til sig, lavet en parafrase på, på engelsk, leget lidt med noget intertekstualitet, ok, kort og godt tager de lidt pis på både dem selv og den sætning. Den har nemlig fungeret som inspiration til videoen til “Big Ol’ River”, hvor bandmedlemmerne skiftevis klør sig i håret, propper fingrene i ørerne, danser rundt i det studie Scrapbook er optaget i og gir’ den lidt gas.
Af Ken Damgaard Thomsen

Previous articleThe Brazierlights In The Window – To Stand Just Here – 9/10 – 2015
Next articleThe White Dominos: On To Something (EP) ★★★★★☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.