Home Artikler Premiere: Ny video fra Junkyard Drive

Premiere: Ny video fra Junkyard Drive

2513
0

Så er der en ny video på gaden fra hårdrockerne Junkyard Drive, hvor vi følger en ægte drama queen på tur i nattelivet, i Aarhus – på ægte, beskidt rendestensrockende manér.

Junkyard Drive er 5 mand stort rockband fra Roskilde, der har eksisteret i godt 2 ½ år. Bandet har allerede EP’en Junkyard Luxery på samvittigheden, hvor de trak veksler på inspirationskilder som Guns ‘N Roses og AC/DC, samt nyere eksponenter for den klassiske rock som Airbourne. Det er kort sagt ikke nytænkningen og genopfindelsen af rock-hjulet der er i højsædet, men bare 5 gutter med stramme jeans, læderjakker og solbriller, der fyrer den af.

I videoen til “Drama Queen” følger vi en navneløs, og meget af tiden ansigtsløs, kvinde (spillet af Cecilie Caroline Häggqvist) i first person view rundt på forskellige beværtninger som Vinstuen og Escorbar i Aarhus, mens hun hegner sig godt ned, hapser øl fra godtroende mænd og generelt giver den hvad den kan trække. Helt i tråd med den brølende hårdrock lydside der danner et passende soundtrack til løjerne.

Junkyard Drive kan opleves i morgen på Gimle i Roskilde og drager til oktober på tour i USA og Mexico, følg bandet på deres facebook-side.

Her er “Drama Queen”, instrueret/filmet/klippet af William Findinge og produceret af Phillipa Records:

Previous articleAarhus Festuge 2016 – Rockpreview plus det løse
Next articleTurboChild og Franklin Zoo, Radar, 27/8 – 2016 ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.