Home Artikler Premiere: Ny video fra A Mess

Premiere: Ny video fra A Mess

1324
0

Pigegarden Fra Helvede på Copenhell vs. ensomheden i coronatiden, det er temaet i den nye video fra alt-rockende A Mess. Den har vi premiere på lige HER.

Bag A Mess gemmer sig sanger, sangskriver og guitarist Dorte Hartmann. Hun har tidligere gjort en god figur i støj-popgruppen Two Trick Pony, som jeg har været ret begejstret for.

På egne ben kan det, tilsyneladende, også bære for Hartmann. Jeg har i hvert fald også været ret glad for det første på singler fra A Mess, som begge er blevet anmeldt her på siden i Repeat. Senest “Aquarium”, som er nummeret der nu har fået en video.

“Det er elementært effektivt og fængende, men kommer måske ikke helt til, at ramme lige så dybt, som nævnte førstesingle fra A Mess. Men, som noget mere umiddelbart og direkte, da er det en velfungerende, lille rocksag, der er svær ikke, at blive revet lidt med af når musikken rocker derudaf”, skrev jeg blandt andet om den støj/garagerockende sag.

Om “Aquarium” og den tilhørende video lyder det:

“Aquarium’undersøger venskabet! Hvor bliver alle vennerne af i takt med at voksenlivet sniger sig ind påén? Corona-lockdown har snart varet ievighederog har efterladtmange af os lidt mere ensomme og hungrende efter selskab…

A Mess er Dorte Hartmann, som udover at være musiker, også er en fast bestanddel af performancegruppen ’Pigegarden som Helvede’. Måske har du mødt dem trampende igennem festivalpladser i hele Danmark truttende på kazoos med ens gardemoves til lyden af old’school heavy rock?

I musikvideoen møder du Pigegarden på Copenhell, fra dengang venner var nogle vi drak øller med og stod tæt med”.

Lad os klamre os til den snert af festivalstemning vi kan få i år.

 

Af Ken Damgaard Thomsen

Foto: Tor Kolding, A Mess pressefoto

Previous articleSUNDAYS: Inner Coasts ★★★★☆☆
Next articleRepeat #101

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.