Home Artikler Premiere: Ny single/musikvideo fra North Fall

Premiere: Ny single/musikvideo fra North Fall

1383
0

Indie-rockbandet North Fall udsender til april album nummer to, men første singlen derfra er allerede ude i dag. Og den har vi søreme premiere på lige her.

Det er efterhånden to år siden at North Fall debuterede med det roste album Outside It’s Growing Light, som vi også anmeldte her på siden. Dengang var Jonas ude med 4 stjerner og skrev blandt andet:

“North Fall er bestemt et spændende bekendtskab og der virker til at være noget på hjerte hos Belling. Det er dog også emner som er blevet behandlet mange gange i musikhistorien, blandt andet hos Bright Eyes, som ikke helt vil lade være med at poppe op i mit indre øre når jeg lytter til North Fall. Det er nu bestemt ikke en negativ sammenligning, og der er ingen tvivl om at North Fall kan blive et endnu mere spændende bekendtskab fremadrettet”.

Det behøver vi ikke vente så længe på at finde ud af om er tilfældet. Allerede nu er der en forsmag på hvad der venter i form af single/musikvideo “Aegir”, der i følge bandet selv er:

“….en grå skildring af bylivet omkring Nørrebro i København. Tætpakkede brune bodegaer og tunge cigarettåger danner rammen om sangen, der er skrevet efter en sådan bytur.  Det er heller ikke tilfældigt, at sangen hedder Ægir, der er den nordiske gud for havet. Nemlig Ægirsgade på Nørrebro agerer vandhul for mange unge mennesker, der lever for weekenden på de københavnske barer og bodegaer. Musikvideoen belyser eksistensen af en gruppe individer, som lever på kanten af civilisationen, personificeret mere af sanseindtryk end en egentlig historie”.

Det nye album, Tie The Ends Tying Me, udkommer d. 15/4 via Soholme Records. Her er “Aegir”:

Previous articleBaal – Fall & Rise (Live at Amager Bio 2014) – 5/2 – 2016
Next articleMørtel: Blitz ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.