Home Seneste Premiere: Ny single fra Visitor Kane

Premiere: Ny single fra Visitor Kane

1246
0

Dagene bliver mørkere og vi får helt passende besøg af Visitor Kane, der kommer forbi med dejlig croon i en indbydende indpakning.

Visitor Kane er en forholdsvis nu konstellation, som livedebuterede på sidste års Spor Festival. Bandmedlemmerne har dog erfaring fra bands som Yung og Holm og præsenterer sig selv som:

“… ubesværet sangskrivning med en mørk kant som få andre danske bands. Gruppens udvikling har været markant. Fra en synthpop duo bestående af sangskriver og mastermind Patrick Kociszewski og partner Julie Lind til et komplet orkester med hang til crooner-vokal og klassiske rockdyder som hos John Cale og Nick Cave. Sangene bevæger sig omkring det eksistentielle og bliver fremført kraftfuldt og forførende”. 

Bandets nyeste single, “It’s You That I’ll Remember”, er en roligt udviklende sag, hvor folkpop-elementer, crooner-vokal og en fornemmelse af at flyde afsted med lukkede øjne smelter sammen til en behagelig enhed. Om sangen siger sanger/sangskriver Patrick Kociszewski:

“Skrevet ud fra en feberdrøm, hvor mennesker der står mig nært stod centralt i plottet, og dernæst fik mig ud af den. Ideen var, at når døden unægteligt kommer, så vil man helt forstandigt huske dem man elsker”.

Singlen er forløber for pladen, Change of Heart, der udkommer d. 25/10 via Part Time Records:

Foto: Visitor Kane, pressefoto 2019

Previous articleRepeat #28
Next articleEucrid Elms: Maundereena ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.