Home Artikler Premiere: Ny single fra PBSM

Premiere: Ny single fra PBSM

1845
0

Efterårsmørket kommer stille og roligt snigende, og dermed måske også en portion tungsind og melankoli. Som supplement, og medicin, udsender PBSM i dag en mørk, poppet uptempo rocksang, inspireret af de dunkle 80ere. Den har vi premiere på lige her.

Duoen, der består af Laurtiz Carlsen (vokal + guitar) og David Tholander (bas + trommemaskine) udsendte sidste år EPen Broken Bones og senest single “Edge of Town”. Den nye single, “We Are Black Thoughts” er en slags opfølger til tematikken fra forrige single, om nummeret forklare duoen:

“Bag titlen ‘We Are Black Thoughts’ gemmer sig en fascination af mørket, og hvordan det kan spille sindet puds, som ikke mindst ses i måden vi nordboer træder i karakter (eller snarere netop det modsatte), når mørket falder på. Hvordan byens skær ændrer sig når et uendeligt antal af tindrende lys i alskens farver får mere og mere magt som efterår bliver til vinter og temperaturen falder. Lyset står pludselig meget stærkere og er mere distinkt, når det er indhyllet mørke. Lyser løfter sløret, for hvad mørket gemmer på, når det tændes, og for om det nu også indeholder hvad man mente at det måtte gemme på”.

Iørefaldende, dansevenlig, kølig og mørk, her er “We Are Black Thoughts”:

Previous articleThe Chairman: The Strange Life ★★★★★☆
Next articleFarlige Typer I Modlys: Sorg (EP) ★★☆☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.