Home Artikler Premiere: Ny single fra Outer Region

Premiere: Ny single fra Outer Region

1526
0

Så skal vi til det igen, fristes man til at sige, Niels Thorhauges eksperimenterende og rockede soloprojekt Outer Region har en ny single på gaden – og vi er endnu engang hoppet på premierevognen.

Da vi for omkring 9 måneder siden havde premiere på den første single fra Outer Region, “Mr. Boss”, beskrev Thorhauge soloprojektets lyd således:

“Anger, desperation, vrede og opgør med fortiden og brud med kærligheden er omdrejningspunktet for flugten fra Danmark mod den ydre region”. 

Lyden, som blander 60’er psych-pop, 90’er rock og 00’er space udflugter, bører præg af, at Thorhauge har tilbragt et år på en ø i Norge, godt isoleret fra omverdenen. Så isoleret, at øens postnummer blot betegnes som “outer region 2”, som også er blevet titlen på det kommende debut album for Thorhauges Outer Region projekt.

Pladen, Outer Region 2, udkommer den 13. december via selskabet Puffin Artlab, og single nummer 2, “Channel of Her Eyes”, kan du altså høre lige her:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/245278115″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Previous articleLovebird: Circles In The Sand ★★★★☆☆
Next articleBande De Los Apaches: Bande De Los Apaches (EP) ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.