Home Artikler Premiere: Ny single fra Big Dust

Premiere: Ny single fra Big Dust

2310
0

Så er der dømt electrocrock med Big Dust, der i morgen udsender første single fra deres andet album, der lander d. 8/6. Vi har dog fået lov til, at lave en lille premiere på nummeret her.

Hos Big Dust mødes electro og en mere støvet rock, en fusion af genre, der opstod i løbet af 2014, da Mads Bordinggaard Christensen (synth/guitar) og Simon Skjødt Jensen (vokal/guitar) begyndte at sende hinanden nogle demoer. Debutten udkom i 2016, hvor jeg forresten også fangede bandet live på Uhørt Festival – bestemt ikke et uinteressant bekendtskab.

Nu er Big Dust snart klar med 9 nye numre om kærligheden, livet, døden og de dæmoner vi har med os igennem det hele. Den nye single “Beat Yourself to a Pulp” er skrevet i samarbejde mellem forsanger Simon og den engelske tekstforfatter Hugh Tweedie Atkinson:

“Det er en sang om indre dæmoner, om at finde sig selv eller måske nærmere at dette selv ikke kan findes. Det eksistentielle spørgsmål om at kæmpe med sine egne issues eller at begrave dem og komme videre…”. Eller som tekstforfatter (Hugh Tweedie Atkinson) selv beskriver det: “Bad impulses… …not being easy on one oneself”.

Lyt til nummeret her:

Previous articleDet skal være så stort som det kan være – Interview med Ronny Jønsson, Black Book Lodge
Next articleMellemblond: Guldlokzonen ★★★★★☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.