Home Artikler PREMIERE: Ny musikvideo fra Casquette

PREMIERE: Ny musikvideo fra Casquette

1136
0

Kuglelyn! Den skramlede indie-kvintet Casquette er ude med en video til deres nye single, “Kuglelyn”, den har vi premiere på lige her.

Om et par uger, nærmere bestemt den 27/11, udsender Casquette deres EP nummer to, der bærer titlen Sjæl Så Ung. Bandets historie strækker sig tilbage til 2014, hvor de to gymnasievenner guitarist og sangskriver Rasmus Prik Kalmark og bassist Asger Ougaard Mahneck lagde kimen til det der skulle blive Casquette.

Et dansksproget orkester, hvor mantraet er “hellere ærligt end kønt”. Senere kom guitarist og synth-spiller Lucas Levassor og trommeslager Sigurd Andersen til. Fester og ungdomsliv, sangskrivning og de første koncerter prægede de efterfølgende år, indtil de i 2018 var klar med Løver Uden Manke, deres første EP.

Sjæl Så Ung er indspillet i Tapetown i Aarhus, hvor bandet især har haft fokus på deres tekstunivers. På EPen kredser bandet om mening og meningsløshed i 3 forskellige former, hvor denne single, “Kuglelyn” beskriver ”fordærvet af en nær relation, og dermed tabet af en oprindelig mening… udtrykket er løst med impro-lignende passager og saxofonen som en integreret, melodisk medspillende del af bandets sound, men sangskrivningen er stram, og lyrikken går til kernen af den blottede nerve”.

Din moral den står
Enestående alene
Min brillerer
I sin dobbelthed
Lad den drive ned ad dig
Langs kjoler og skørter
Drive ned som du gjorde en gang

Lyder første vers i nummeret, som nu er ude som single sammen med den musikvideo vi her har premiere på lige her:
Foto: Christian Bjørn Olsson, Casquette pressefoto

 

Previous articleRepeat #80
Next articleDyb Undergrund: Folk (EP) ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.