Home Konkurrencer PowerSolo – Ana Bhebak – 4/4 – 2018

PowerSolo – Ana Bhebak – 4/4 – 2018

1486
0

PowerSolo er tilbage, både med en ny single, og et tilhørende album, der udkommer i midt i denne måned.

Den nye single, “Ana Bhebak”, er, naturligvis, på arabisk. Kim Kix forklarer:

”أنا بحبك er en simpel sang, der handler om kærligheden til det land jeg er født i: Tunesien. Et land der har beriget mig som barn og inspireret mig som voksen. Jeg har flere gange rejst tilbage og besøgt venner og ”familie” med mine egne børn og vist dem, hvor mine brødre og jeg er vokset op. Ana Bhabek betyder Jeg elsker dig og ja, jeg elsker virkelig Tunesien og landets mangfoldige kultur. Mit hjerte vil altid banke for Tunesien og dets folk. Et folk hvis gæstfrihed og kærlighed har formet mig som person og den måde jeg lever mit liv. Allez la Tunisie!”.

Her er Dagens Track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.