Home Konkurrencer Pace – Rabbit in a Foxhole – 9/3 – 2018

Pace – Rabbit in a Foxhole – 9/3 – 2018

1173
0

Pace består blandt andre af tidligere frontmand i Tristesse of Enola (som vi har en del med i arkivet), Jesper Hother, samt et par af hans gamle bandkammerater. Under navnet Pace er der kommet nye boller på suppen – den akustiske guitar er blevet skiftet ud med keys og beats som basis, men øret for melodier er stadig på plads – sammen med en stærk rytmisk fremdrift.

Jesper Hother fortæller:

Nummeret er tænkt som en kædereaktion. En hændelse afløses naturligt af en anden. Det centrale riff underbygges og drives fremad et insisterende beat og kædes sammen med iørefaldende melodier. PACE forsøger at fusionere det elektroniske og organiske til en naturlig enhed.

Teksten sætter fokus på mødet med de mennesker, som har meget svært ved se egne fejl, men desværre heller ikke skyr nogle midler for at opnå noget til egen vindings skyld. Sandheden skal dog nok finde sin vej gennem sprækkerne og sikre en form for retfærdighed…”like a soldier on a march to war armed with a promise and a secret. And the bitter irony of faith.”

Her får du ‘Rabbit in a Foxhole’:

Previous articleAlcabean: Head Down (EP) ★★★★★☆
Next articleBlack Book Lodge – Spoil The Child – 12/3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.