Home Artikler GFR Fokus: Onkel S på tur – Barrock Bratislava

GFR Fokus: Onkel S på tur – Barrock Bratislava

1992
0

Traditionen tro anmeldes her gerne om fede rockbarer rundt om i verden, hvor man lige kommer forbi. Undertegnede befandt sig således i herlige Bratislava i Slovakiet denne sommer. Og jagten gik ind. Allerede første aften blev en super svedig rockbar lokaliseret – Barrock Bratislava!

Vi vendte her tilbage hver aften på et eller andet tidspunkt, så kan varmt anbefale stedet. Det fungerer som rock-café om dagen med burger og fed musik, og om aftenen bliver der skruet op for charmen med fokus på at mingle løs i rock og fri stemning, lige fra de syrede 70er klassikere til de difuse 90’ere og frem til den tunge ende fra 2000 og op. Stedet er stort med en bar, der går op i at lave fede drinks, men samtidig husker at en kølig fadbamse faktisk holder glimrende!

Bag baren står der et par fyre – på gulvet render tøserne rundt og betjener og snakker med kunderne. Iført stram, sort, slidt, rock’n’roll t-shirt kombineret med ternet kort nederdel. Det er et sted som er utrolig populær blandt de lokale, så har man lyst til at falde i snak med andre end blot turister, så er stedet fantastisk. Dog er de lokale generelt ret dårlige til engelsk, men de ansatte på stedet forstår at engagere sig og snakke osv. Det lykkes alligevel at få en fed luftguitar og køre karaoke-hippie-stilen med nogle lokale til Smells Like Teen Spirit. Men det var åbenbart ved at tage overhånd, så fik at vide af min makker, at det var tid til at tage en slapper. Tror han var misundelig.

Interiøret er hyggeligt og sætter en god rock’et atmosfære, men med et twist af “elegance”. Der kunne efter min mening sagtens være mere trashy, but hey, that’s just me 🙂 I Bratislava må man ryge på alle barer, men faktisk på Barrock følte man ikke at det tog overhånd. (det gjorde mit cigaretforbrug nok, men hey, det var jo ferie). På Barrock er man hjemme – nu ved I det! // Onkel S

Previous articleFestlig Gonzo Morales release
Next articleMomentum: A World In Ruins EP ***** (5/6)