Home Konkurrencer No Light – I.R.W.M.A.M.W.T.O. – 2/11 – 2016

No Light – I.R.W.M.A.M.W.T.O. – 2/11 – 2016

859
0

Så er der friske indie-rock toner fra snart album-aktuelle No Light, der udsender deres fuldlængde debut sidst på måneden. Det var hurtigt, for vi skal kun spole tiden et par måneder tilbage for, at finde en anmeldelse i vores arkiv af den EP bandet udsendte i sommers:

“… spiller gør det heldigvis for No Light over de 4 numre der udgør denne EP, en forsmag på et kommende debut-album som bliver produceret af Lasse Ballade. Det er 4 robuste rocknumre bandet disker op med, hvor der kort og godt demonstreres, at de 5 herrer, der udgør No Light, behersker nogle af genrens vigtigste dyder til fingerspidserne. Lys og mørke kontraster, tilpas med støj uden at det eksploderer i larm, samt et sikkert greb om iørefaldende melodier – uden at der forfalder til poppet catchyness”.

Pladen hedder Gemini og er indspillet i studiet hos Lasse Ballade, der måske eller mest er kendt som producer på udgivelser fra nogle mere kradse navne, som Halshug og Solbrud:

“Gemini’s og også førstesinglens gennemgående tematik er selvransagelse. Albummets ti numre kredser om det at være fanget i et brydningsfelt mellem ungdomskultur og voksenliv og i den forbindelse om at bearbejde sin skam, sin utilstrækkelighed og sin frygt”, lyder det i den tilhørende pressetekst.

Dagens Track er “I.R.W.M.A.M.W.T.O.”:

Foto: Theis Mortensen

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.