Hør Muse’s nye single “Survival”

  1347
  0


  Bandet afslører første single “Survival” fra det nye album ‘The 2. Law’

  Muse afslørede deres bombastiske nye single “Survival” tidligere i aftes (26/6) på BBC Radio 1 – scroll ned for at høre sangen.

  Bandet afslørede tidligere i dag (27. juni), at sporet er blevet valgt som officiel sang til de Olympiske Lege 2012 i London og vil blive afspillet, når atleterne går ind på stadion, før medalje ceremonier, og også som tema for den internationale tv-dækningen.

  Nummeret, som bandet har sagt er inspireret af “total overbevisning og ren vilje til at vinde”, er bandets første nye materiale i over tre år.

  Bandet fortæller om “Survival”: “Vi er meget glade for at meddele, at en Muse sang, “Survival”, er blevet udvalgt af London Olympiske Komité til at være den vigtigste officielle sang til Olympiske Lege 2012, Matt skrev sangen med OL i tankerne. Det handler om total overbevisning og ren vilje til at vinde”.

  De fortsætter: “Sangen vil blive spillet igennem hele De Olympiske Lege, herunder, når atleterne går ind på stadion, før medalje ceremonier, og også som tema for den internationale tv-dækningen. Vi er beærede over, at OL har valgt vores sang til officielt at repræsenterer De Olympiske Lege over hele kloden. ”

  Muse udgiver deres nye album “The 2. law” til september. Albummet er opfølgningen til 2009 “The Resistance”, og er indspillet i London. Det er kun lidt der er blevet afsløret om albummet indtil videre, men bassist Chris Wolstenholme har tidligere sagt, at bandet ønskede at gøre “noget radikalt anderledes” på deres nye LP.

  Devon Trioen vil spille fem koncerter i Storbritannien i oktober. Koncerterne i Glasgow SECC den 24. oktober, før bandet tager videre til Londons O2 Arena, hvor de spiller to koncerter den 26. oktober og 27. De spiller derefter i Birmingham LG Arena den 30. oktober, før de slutter af på Manchester Arena den 1. november.

  http://youtu.be/Jt__jKWoYH8

  kilde: NME.com

  Previous articleGFR Fokus: Tradition og fornyelse – Amerikanske traditionalister på Roskilde 2012
  Next articleGFR Fokus: Roskilde Festival 2012 – 10 korte anbefalinger fra det uoverskuelige menukort