Home Artikler Mount Rushmore Safari indgår samarbejde med Trechoma Records

Mount Rushmore Safari indgår samarbejde med Trechoma Records

2201
0

Danske Mount Rushmore Safari er nyeste band i folden hos det esbjergensiske pladeselskab Trechoma Records.

Mount Rushmore Safari er et band der jævnligt er dukket op i forskellige sammenhæng her på siden, blandt andet i forbindelse med udgivelsen af debutalbummet Elba sidste sommer, hvorfra singlerne “John Wayne” og “Promised You The World” også har været Dagens Track.

Elba tildelte jeg i sin tid 4 stjerner, i anmeldelsen lød det blandt andet:

“Vi befinder os i et labert produceret og veludført synth pop univers, med skygger af noget mørkere new romantics/new wave vævet ind i det lunende lydtæppe Elba er. Helt overordnet så er Mount Rusmore Safari en ret ukompliceret og behagelig lytte oplevelse, forstået på den måde, at pladen flyder helt ubesværet igennem ens system, og man har lyst til at sætte den på igen når den slutter. Det er på mange måder den perfekte plade at cruise igennem storbyen med, og den har også en storby puls/vibe over sig”. Læs hele anmeldelsen HER

Siden frontmand Andreas Sorgenfrei og bassisten Kasper Nissen dannede bandet i 2012, har de udover udgivelsen af Elba turneret ganske flittigt. Mount Rushmore Safari (med skiftende besætning) har blandt andet været på landevejene med The Broken Beats og beslægtede Kissaway Trail. Albummet er desuden udkommet i Tyskland, hvor det, og bandet, er blevet godt modtaget. Det tiltrods, så er bandet i fuld gang med at arbejde på opfølgeren, der bærer titlen Songs For Ones Who Break.

Det er her Trechoma Records kommer ind i billedet, bandet har netop indgået et samarbejde med selskabet om udgivelsen af albummet i løbet af 2015. Om samarbejdet udtaler Andreas Sorgenfrei:

“Vi har fulgt godt med i Trechomas virke, siden vi første gang hørte om nogle barske drenge ved navn Whores & Thieves. Vi troede egentlig det var lidt et longshot da vi sendte dem vores nye optagelser. At deres reaktion viste sig at være så overvældende positiv, og vores ambitioner og planer for fremtiden så oveni købet stemte overens gjorde det nemt for os at få skrevet papirerne under, så vi kunne se at komme i gang. Ildsjæle der ikke gør alt op i kroner og øre, kan være svære at finde nu om dage i en pladebranche der på mange måder har tiden i mod sig. Vi tror på vi har fundet folkene der kan trække det her musikalske eventyr i den retning det fortjener, og ser meget frem til samarbejdet!”.

Mount Rushmore Safari består i dag af Andreas Sorgenfrei, Djarn Kargin (trommer) og Aske Dam Bramming (Bas) – vi ser frem til at høre, hvad trioen og samarbejdet med Trechoma munder ud i.
Af Ken Damgaard Thomsen

Besøg Mount Rushmore Safari på Facebook

Previous articleLSD On CIA: LSD On CIA ***** (5/6)
Next articleSkullclub – Mig og Stanley – 5/11 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.