Home Konkurrencer Marc Facchini – Menneske – 10/11 – 2016

Marc Facchini – Menneske – 10/11 – 2016

1228
0

Vi (eller jeg) har været ude med mange roser og stjerner til sanger og sangskriver, nogen ville sige visesanger, Marc Facchini den forgangene måneds tid (og tidligere). Det er blevet til 5 stjerner til både hans nye album Mørk Mandala, samt til den forrygende releasekoncert på Jazzhouse tilbage i oktober måned.

Nu er Facchini aktuel med tredje single fra det nye album, “Menneske”. Som følgesvend til nummeret er der udsendt en spændende video, hvor du selv kan få lov til at deltage i løjerne. En såkaldt 360 graders virtual reality video. Vi lader lige Facchini selv forklare:

”Det passer godt til ‘Menneske’ at få en video til sig, som er i 360 graders virtuel virkelighed. Selve nummeret handler om alle de ting vi har til fælles, og hvor forskelligt de ting kommer til udtryk, efterhånden som vi lærer hinanden bedre og bedre at kende. I videoen skal man vælge imellem fem forskellige menneskers fortolkninger af de ting jeg synger om i nummeret. På den måde kommer videoens interaktive del til at formidle et passende budskab om, at det som essentielt skiller os mennesker ad, er de valg vi træffer. Det er de ting vi vælger fra, for at kunne vælge noget andet til”. Han forsætter, ”VR-videoerne fungerer allerbedst ved brug af en regulær VR-brille, men du kan også få en flot, interaktiv oplevelse, ved at benytte dig af din smartphone eller din computer. Til computer er Google Chrome klart at anbefale til VR-videoer, da teknologien oprindeligt er designet specifikt til dén browser”.

Så på med VR brillen eller fyr op for Chrome, her er Dagens Track:

 

Previous articleNiels Skousen: Hvem Er Du Som Kommer Imod Mig ★★★★★☆
Next articleMusik eller ingenting – Historien om Tapetown

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.