Home Seneste November 2012 - Nyheder Lis Er Stille indgår samarbejde med Enough Said Music

Lis Er Stille indgår samarbejde med Enough Said Music

2597
0

Den rutinerede århusianske kvartet Lis Er Stille er kommet under Enough Said Music’s vinger.

Da jeg i foråret anmeldte bandets nyeste studiealbum Nous (klik for at læse hele anmeldelsen), som jeg tildelte 4 stjerner, skrev jeg blandt andet:

“Alvorlig musik spillet af alvorlige mænd, heldigvis ekstremt velspillet og flot eksekveret. Men helhedsindtrykket, der efterlades, er at Lis Er Stille måske endnu ikke har fået foldet deres fulde potentiale ud, men når det sker så er det med at spænde alle løse genstande og sig selv fast, når den larmende raket letter. Indtil da forbliver det hele lidt uforløst og raketten har problemer med at undslippe tyngdekraften.”

Forbeholdene til trods var der dog tale om et musikalsk meget kompetent og veludført album. Det, jeg synets der manglede, kommer måske nu, hvor Enough Said Music og Lis Er Stille er nået til enighed om en management aftale. Om samarbejdet udtaler Enough Said Music:

“Det er med stor og inderlig glæde, at vi i denne måned har budt de storladne og teatralsk-melankolske progrockere fra Lis Er Stille velkommen i ESM-familien. De 4 århusianske herrer har – som mange ved – været en inspirende og innovativ primus motor på den danske upcoming scene gennem det sidste årti, og spilleglæden i Lis Er Stille forøges eksplosivt for hver dag der går. Vi har i ESM kendt til, og beundret den gnist som allerede kunne opleves på Roskilde ’06, hvor Lis Er Stille spillede Pavilion Junior som var det preludium på Stanley Kubrick’s Rumrejsen 2001 – hvilket resulterede i en oplevelse der efterlod stor respekt for den symfoniske kvartet. Siden har Lis Er Stille udgivet de 3 fuldlængde albums; “Apathobvious” (2007), “The Collibro” (2010) og “Nous” (2012) – hvoraf de sidste 2 er udgivet af VME Danmark. Enough Said Music træder til som Management – et område som Tue (guitar), har varetaget gennem årenes løb, men som kræver flere hænder og forstærket energi.”

Jeg glæder mig til at høre nyt fra Lis Er Stille, og vi følger naturligvis med her på GFRock og bringer nyt, når vi hører noget. Indtil da kan du se om Lis Er Stille vinder en Gaffa Pris (eller skynde dig at stemme), hvor de er nomineret i kategorien “Årets danske band”.

Skrevet af Kodi

Besøg Lis Er Stille på Facebook

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFRock Fokus: Udvalgte koncerter i København & Århus d. fredag 23/11 + lørdag d. 24/11
Next articleLevitation Records inviterer til rockfest på Dæmonens Port