Home Artikler Levitation Records sender 7″ psych serie på gaden

Levitation Records sender 7″ psych serie på gaden

2829
0

Levitation Records har udgivelser med The Hedgehogs, Doublestone, Elevatorfører, The Road To Suicide, Spökraket og 3AM på samvittigheden og i løbet af de kommende måneder sender selskabet 9-10 singleudgivelser med psych på 7″ vinyl på gaden. 

Levitation Records ser 7″ serien som en naturlig forlængelse af selskabet overordnede formål; “At være en samlingsplatform for den danske psykedeliske undergrund på tværs af geografi og genre”. Derfor er det også en skønsom blanding af bands, der figurerer på listen over kommende udgivelser. Genremæssigt er der alt fra moderne psych til solskinspop, dansksproget syrerock, psykedeliske troubadurballader og mere 70’er orienteret stonerrock.

Rækkefølgen af udgivelserne er indtil videre hemmelig, men udsendelsen sker i “bundter” på 3-4 udgivelser ad gangen. Fælles for alle singlerne er at de udkommer i en luksuriøs indpakning, hvor vinylen har samme tykkelse som en 180 grams 12″ vinyl, og kommer i et sleeve, coveret er udstyret med 3 mm ryg og er sealed. Det skal altsammen være med til at give fornemmelsen af at sidde med en “rigtig” plade i miniformat.

De første tre singler er ankommet, og kan købes på The Hedgehogs’ minitour fra d.6. – 8.februar. Herefter holder Levitation Records reception for udgivelserne, som er med The Hedgehogs, Kasper Dons – Danske Spor og Wonderland på Café Svejk mandag d.10. februar.

Meget kort fortalt, så spiller The Hedgehogs psykedelisk og spacey garage-rock, Danske Spor bevæger sig i hypnotisk sommerfolk-territorium, og Wonderland er en form for retro-psych-rock, så paletten er allerede bredt godt ud med de første tre 7″ udgivelser.

Følgende bands er med i 7″ serien (ud over førnævnte):

De Underjordiske, The Wands, Demon Head, Fribytterdrømme, The Roosters, The Mind Flowers/Roaring 420s, samt Doublestone og Mos Generator.

Læs mere om Levitation Records og udgivelserne på facebook. Og herunder kan du tjekke The Roosters ud med ‘Friday’.
Af JSB

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Great Dictators – Wine – 5/2 – 2014
Next articleKristian Harting: Float **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.