Home Konkurrencer Lasse Matthiessen – Sorte Søer – 10/5 – 2017

Lasse Matthiessen – Sorte Søer – 10/5 – 2017

1136
0

Lasse Matthiessen har de seneste 5 år udsendt 3 plader, der måske ikke har givet så meget opmærksomhed herhjemme. Til gengæld er der hul igennem i Tyskland, hvor Matthiessen har turneret heftigt de senere år med sine engelsksprogede sange.

Nu er han aktuel med sit første nummer på dansk, forløberen til en dansksproget EP, en storladen indie-poppet sag, indspillet i en bunker i Berlin og en ombygget kirke i Prag. Om nummeret fortæller Matthiessen:

“Sorte Søer kom fra et eller andet sted dybt inde i mig – min vokal clasher med alt andet, som om jeg står helt stille inde i midten af en storm med kaotiske og vilde trommer og skrigende og glitrende keyboards omkring mig. Nærmest som et monster omkring mig. Det kaldte på noget dybt inde i mig selv at synge, kunne jeg mærke og så skete der det, der ikke er sket før – sangteksten kom ud på dansk. Og det var den eneste rigtige løsning på den sang. Og det har vist sig at være rigtigt, når vi har spillet den overfor mit tyske publikum. Af en eller anden årsag gør det danske sangen endnu mere mystisk, kaotisk og stærk for dem.”

Her er Dagens Track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.