Home Konkurrencer Lars H.U.G – Militskvinder (live) – 14/10 – 2016

Lars H.U.G – Militskvinder (live) – 14/10 – 2016

1311
0

Vi forlader lige den sædvanlige tur tilbage til 1991 her op fredagen, for der skal lige vippes på hatten af en af Danmarks største popkunstnere, som officielt takkede af tidligere på ugen.

Efter at have optrådt ved kronprinseparrets pris halløj annoncerede Lars H.U.G., at han trækker stikket og (forhåbentlig) slutter nær toppen. Der kunne måske være noget om snakken, for de senere år har budt på både et vellykket comeback album, Ti Sekunders Stilhed, og en række meget roste koncerter, både på rundt omkring på landets spillesteder og på landets større og mindre festivaler.

Efter en musikalsk karriere, som strækker sig over næsten 40 år, fra Kliche, over City Slang og himler der skal kysses farvel, engelsksprogede 90ere og mere jazzet lyd og tilbage til den danske pop. Det ligner en full circle, og hvis man endelig skal sige farvel og tak, så kunne tidspunktet nok ikke være valgt bedre. Respekt for det, det er der ikke grund til at begræde, tværtimod faktisk.

Så tak for musikken, for at turde lave noget der er skævt, anderledes OG folkeligt indenfor poprammen, både eget materiale og som stor fortolker af andres numre. Dagens Track er en speciel ting, fra en speciel koncert med special guests:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.