RF08: L.O.C – Orange scene, lørdag ***** ½

0
2388
views

Liam skinner ligesom halogen

I hvidt på orange, foran en verden fuld af røv og en hulens masse billig sprøjt, det var det smukke skue denne eftermiddag.
For lige at understrege at den danske hip hops endegyldige opstigning til festivalens største scene ikke skulle forløbe uden modstand fra rock guderne, så faldt festivalens første regn i minutterne op til koncerten.

Men det var blot med til at piske stemningen endnu højere op blandt den kogende menneskemængde!  Fra vand på huden til ”Blod i min hud”, så var årets udendørs fest sat i gang med maner.
Hvis den stor smilende og tændte ukronede konge af dansk rap på scenen ikke allerede der havde publikum i sin hule hånd, så forsvandt al tvivl da druk hymnen ”Drik min hjerne ud” blev hældt ud over Orange som andet nummer.

Nu kan det måske lyde som om det udelukkende handlede om druk (lige fra første single) og opførsel der relaterer til dette? Ja meget, men ikke kun!
Der var også plads til en omgang Upti Vupti og et medley bestående af lige vel amputerede udgaver af hits som ”Havnen”, ”Ingen diskussion”, ”fra mit kvarter” og Nephews ”Hospital”, vel at mærke uden gæsteoptræden fra hverken Jokeren, Johnson, U$o eller Simon Kvamm. Især sidst nævntes fravær kunne undre da han senere dukkede op for at medvirke på en heftig udgave af ”Superbia”.
Men rendestens englen i hvidt havde dog fået Troels Abrahamsen fra Veto med i den Orange sauna, men det blev dog først virkelig hedt og Suspekt da først Bai D entrede scenen med olmt blik og dernæst hans medsammensvorne Kinky Fætter Orgi E.

”Slik”, en uovertruffen skummel perle, kunne få lov til at pirre de perverse lyster blandt et ekstatisk publikum, der måske tænkte på Frk. Escobar, imens man nød synet af Orgi E i latex maske, åben hvid badekåbe og et par boxershorts der (forhåbentlig) gemte en dildo på størrelse med lydtårnet.

Apropos lyd – som om solen (og JB) ikke fyrede nok op under festival branderten, så sørgede en tung og klar live lyd, hvor især trommerne bør fremhæves, for at ens legeme smeltede hurtigere end sukkeret til L.O.C.´s grønne dame!
Hvis man før koncerten frygtede at sådan en omgang dansk hip hop på festivalens største scene ville blive en fiasko, så behøvede man blot høre og se publikum under ”Undskyld so” for at konstatere at, imens D-A-D og TV2 spiller hofnar på Grøn koncert, så har kongerne af dansk rap overtaget den Orange trone.

Kodi

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/8/0/gfrock.dk/httpd.www/wp-content/themes/ionMag/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.