Home Seneste Maj 2013 - Nyheder Kurt Vile & The Violators gæster Amager og Aarhus

Kurt Vile & The Violators gæster Amager og Aarhus

2752
0

Den amerikanske sangskriver og rock n’ roller, Kurt Vile, gæster endnu engang Danmark. Dagen efter hans optræden på Primavera Sound Festival i Barcelona, går turen mod Dannevang, hvor Amager Bio bliver besøgt onsdag d. 29/5 og dagen efter er det Voxhall i Aarhus, der stå for tur. Med sig har han bandet The Violators, så mon ikke der bliver smæk for skillingen.

Siden 2007 har Kurt Vile udgivet ikke mindre end 5 solo-udgivelser og 4 ep’er. Ikke nok med det, så har han også brugt tiden på at arbejde med sit oprindelige band, The War On Drugs, og sidst men ikke mindst, blevet far til to. Men hvorfor hvile på laurbærerne, når der er rock der skal spilles, og derfor er Kurt og Violators igen på tour, denne gang med det nye album “Walkin On A Pretty Daze”.

Kurt Vile leverer en fornem blanding af garagerock, psychedelia og akustisk pop, og hans hang til lo-fi har fra start gennemsyret hans lyd. Derfor var det en overraskelse da han i 2011 sendte det noget mere polerede og velproducerede album “Smoke Ring For My Halo” på gaden, hvilket medførte et mindre gennembrud, også i Danmark.

Kurt Vile har besøgt Danmark en del gange de seneste år. Dog var 2011 et dansker år for manden med det vilde hår, da det blev til hele 3 koncerter i Danmark. Nemlig 2 styk udsolgte koncerter på Lille Vega og ikke mindst, koncerten på Roskilde Festival, som fik flotte ord med på vejen.

Nu er tiden så inde til endnu en omgang rock og rul med Vile & Friends. Med sig som support har han den engelsk sangskriver Will Samson. Her kan man se frem til både sange på guitar og klaver, krydret med elektroniske elementer, mens hans næsten hviskende vokal fuldender lydbilledet.

Billetter til Amager Bio koster 217 kr. + gebyr, og kan købes HER.
Billetter til Voxhall koster 180 kr. + gebyr, og kan købes HER.

Foto: Kristoffer Amlani Ulbak

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Live: Nordic Noise Festival 2013, reportage – lørdag d. 25/5
Next articleBaby In Vain – Sweetheart Dreams – 29/5 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.