Home Artikler Konkurrence: Vind billetter til The Savage Rose på Forbrændingen

Konkurrence: Vind billetter til The Savage Rose på Forbrændingen

1650
0

Fredag d. 13/10 spiller legendariske The Savage Rose på Forbrændingen i Albertslund og den koncert har vi 1×2 billetter til, som kan blive dine.

Og det er nok værd at overveje, at fange gruppen live her henover efteråret, om du så vinder nedenstående konkurrence eller ej. Det var nemlig en gruppe i storform vi oplevede på sommerens Roskilde Festival.

Her indtog de Orange Scene, ikke bare med værdighed, men med en smittende spilleglæde, et forrygende sæt og med en glød, der var lige til at brænde nallerne på. En koncert der samlede folk på tværs af generationer, og som man kunne se, når man kiggede rundt, også rørte folk i alle aldre. Nå ja, det kan da heller ikke afvises, at nogle i vores flok blev påvirket i en grad, så man lige måtte synke og blinke lidt ekstra!

I september udsendte gruppen så deres nyeste album, Homeless, der blot understregede formatet og den fantastiske form orkesteret er i lige nu. Vi var ikke de eneste, der var ude med 5 stjerner til albummet.

Nuvel, fredag d. 13/10 rammer de altså Forbrændingen i Albertslund, vi har 1×2 billetter på højkant, hvis du kan svare på følgende spørgsmål:

Hvor mange års jubilæum fejrer The Savage Rose i år? A) 35 B) 40 C) 50

Send dit svar til gfrockdk@gmail.com, skriv konkurrence i emnefeltet. Deadline er tirsdag d. 10/10 kl. 12.00.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.