Home Seneste August 2015 - Nyheder Koncerter i Aarhus, uge 34

Koncerter i Aarhus, uge 34

2108
0

I’m baaaack. Og det er de aarhusianske spillesteder også ved at være ovenpå sommeren (okay, den er her lidt endnu). Her en omgang anbefalinger til hvad du kan udsætte ørerne for i denne uge. 

20.-22. august

Vi starter rundturen med en festival, nemlig Flux Festival, som i denne ombæring har fundet nye rammer på den tidligere Maskinmesterskole i Borggade midt i Aarhus. Flux Festival har ad flere omgange udfordret gæsterne med navne fra undergrunden, og i år er ingen undtagelse. Blandt GFR-kendingene er nordjyske Get Your Gun, som brød igennem sidste år med den fine debut The Worrying Kind og ruskede gevaldigt op i Roskilde Festival (hvor vi også gennemførte et noget alternativt interview med dem i raskt trav rundt på festivalpladsen) og Uhørt. De lukker festivalens første dag, torsdag, med deres koncert kl. 23.

Fredag byder blandt andet på Less Win og Tears, mens blandt andre virkeligt specielle We Like We og Iceage kan høres lørdag. Oveni hatten får du i dagens løb spændende navne som Ærkenbrand, Transit Pop, Selvhenter og mange flere. Arrangørerne melder om stor interesse og anbefaler at man køber sin billet i forsalg. Ugens overflødighedshorn og Ugens anbefaling.

NB: Opdatering: Festivalen melder om udsolgt i forsalg. Der er dog en-dagsbilletter til torsdag endnu til 80 kr.

Flux Festival, Maskinmesterskolen, Borggade 6, torsdag d.20/8 kl. 19 – lørdag d.22/8 kl. sent, 150 kr. 
Torsdag d. 20. august

Kan man ikke rumme tre dages musik, eller er tiden knap, så er der såmænd også et par andre gode tilbud i slut-ugen. Vi starter torsdag med det nye amerikanske blues-rock håb, Benjamin Booker. Hypen var løbet den unge amerikaner i forvejen til Roskilde Festival, og vi stod i flok klar til at høre hvad han havde at byde på. I starten var vi ikke videre imponerede, men efterhånden sneg den lidt kantede blues sig ind på os – og måske den gode Booker gavnes af at spille under mere intime rammer? Der er lidt at finde om Roskilde-oplevelsen i denne reportage. DJ Zenelvis varmer op.

Atlas, døre kl. 20, start kl. 21, 160 kr. 
Fredag d. 21. august

Skal du have ørerne i centrifugen i løbet af ugen (totalt rimsmed, der), så kan du slå vejen forbi Radar fredag aften. Her får du trippel knyt til sylten i form af Road to Manila, Unseen Faith og Magtesløs. De tre bands står for henholdsvis melodisk hardcore, metalcore og post-hardcore.

Radar, døre kl. 20, start kl. 21, 80 kr. (kun dørsalg)
Lørdag d. 22. august

Vi slutter af med en anbefaling til fattigrøvene (og andre), der gerne vil have en god fest, med god livemusik og bacon. Endda gratis. Det sker når Blunt holder release for deres nye album på Atlas. Vi har albummet liggende i anmelderbunken, men når desværre nok ikke at have anmeldelse klar inden lørdag. Til gengæld kan du læse denne anmeldelse fra sidst undertegnede oplevede Blunt live (dengang på Radar). Reggae med rock-, metal-, Balkan- og sømands-inspirationer er den korte definition af Blunt og jeg har endnu til gode at opleve en koncert med bandet hvor de ikke giver den fuld slæde. Act of Instinct og Orgel Duo W/Friends varmer op.

Atlas, døre kl. 20, start kl. 21, gratis
Der er altså lidt af hvert at komme efter – så skru træbenet på og tag ud og sving det!

Jonas Strandholdt Bach

Previous articleEVRA – Washed Away – 19/8 – 2015
Next articleDead Young Oaks: Volume One – Starts With A Kiss ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.