Home Konkurrencer Klub 27 – Toppen Af Bunden – 21/9 – 2016

Klub 27 – Toppen Af Bunden – 21/9 – 2016

1700
0

Duoen Klub 27, bestående af guitarist Christian Guldborg Skotte og forsanger Haruna James Wasajja, har haft godt vind i sejlene med deres 60er inspirerede hippie garagerock siden de sidste år var en af de tre vindere af Karrierekanonen. Det betyder dog ikke, at de har glemt folkene på bunden.

På deres nye single, “Toppen Af Bunden” hylder de med egne ord det rå liv, de skæve eksistenser og “rapporterer fra gaden, det fine selskab har aldrig været mig”. Det lyder jo nærmest som en fremskrivning af noget klassisk Gasolin. Om sangen fortæller Wasajja:

“Sangen er vores hyldest til det nederste lag af samfundet: Drankerne, de hjemløse, de socialt udsatte og generelt bare alle slags skæve eksistenser i samfundet. Vi vil gerne sætte fokus på målgruppen og stille spørgsmålstegn ved de mange fordomme, der er omkring disse mennesker. Samtidig fungerer sangen også indirekte som en slags huskeseddel til os selv. En reminder om at nyde det sted, hvor vi befinder os som band lige pt. og generelt være bedre til at nyde nuet i sin helhed”.

Den tilhørende video viser et udpluk af nogle af de højdepunkter Klub 27 har oplevet på landevejene rundt omkring, med Roskilde Rising og 10.000 publikummer som kulminationen. Nummeret er i sin grundtone og glad og optimistisk, der er ikke noget nedslående over reportagen fra bunden, for de “har det bedre end de egentlig aner” og “rock n’ roll i lange baner” og også noget med nogle Gyldne Damer.

Dagens Track er “Toppen Af Bunden”:

 

Previous articleBlackbird Syndicate: Meconium ★★★☆☆☆
Next articleUdvalgte koncerter i København, uge 38

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.