Home Konkurrencer Kellermensch – The Pain of Salvation – 27/1 – 2017

Kellermensch – The Pain of Salvation – 27/1 – 2017

1291
0

Kellermensch udsender i dag deres længe ventede album nummer 2, der følger op på debutten der udkom helt tilbage i 2009. Det var da noget af en pause!

Albummet har, som man næsten kunne regne ud, haft noget af en vanskelig fødsel, men nu er det altså slut med falske veer og andre overspringshandlinger, det er tid til at finde ud af, hvordan Kellermensch anno 2017 lyder. De lyder, dømt ud fra de første to singler, både som sig selv, og som man kender dem og som et nyt og forvandlet band, men ét hvis udvikling virker logisk.

Ja, det lyder faktisk, på den gode måde, som forventet? Det er stadig knugende, med sitrende desperation og eksplosive udfald. Mørket og tungsindet er der stadig, men fremfor den buldrende og trampende metalliske klang man fornemmede på i hvert fald debuten, og i lidt mindre grad EP mellemspillet Narcissus fra 2010, så er det her langt mere… indie?

Ikke overraskende, flirten med dunkel indie a la Arcade Fire (dengang de spillede den slags) har hængt i luften hos Kellermensch længe, og nu får den så lov til at bryde helt tydeligt igennem på førstesinglen “Bad Sign”. Nyeste single, “The Pain Of Salvation”, er ingen udtagelse, og dog, for vi ender et larmende sted.

Det starter godt, det får lov til at vokse og så ender vi et decideret fremragende sted. Velkommen tilbage!

Her er Dagens Track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.