Home Konkurrencer Isbjörg – In Endings (shuffle version) – 20/10 – 2016

Isbjörg – In Endings (shuffle version) – 20/10 – 2016

783
0

Dagens Track er lidt et eksperiment i dag. Isbjörg er et fynsk/aarhusiansk prog-rock band, der kun har knap 2 års tid på bagen og live-debuterede så sent som i november måned 2015. Bandet har en demo under vesten, som jeg anmeldte til 4 stjerner i begyndelsen af året, der viste masser af potentiale, men også et band der måske kunne have brug for en lidt længere modningsperiode.

Nu er de aktuelle med lidt af et eksperiment, noget de har valgt at kalde en “shuffle single”. Man downloader 11 stykker musik på bandets bandcamp og trykker shuffle, eller som de selv mere uddybende forklarer:

“Singlen består af 11 små sangstykker, som kan sættes sammen på kryds og tværs. Lytteren opfordres til at afspille stykkerne på shuffle således, at der opstår en ny version af “In Endings” hver gang den afspilles. Man kan også arrangere sangen som man selv synes fungerer bedst eller måske prøve at finde den rækkefølge sangen blev indspillet i. Det er altså et helt unikt format som indrager lytteren og giver mulighed for personliggørelse af musikken”.

Prøv selv HER

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.