Home Seneste Februar 2013 - Nyheder Honningbarna på vej med nyt album

Honningbarna på vej med nyt album

2821
0

Verden Er Enkel bliver titlen på det kommende album , hvis udgivelsesdato er sat til d.1. marts.

Musikalsk skulle det andet album sparke mindst lige så hårdt som debuten, og er produceret af Pelle Gunnerfeldt, som er mangeårig samarbejdspartner for The Hives.

De unge norske punkkometers mål er enkelt: Verdensherredømme. Helt uden fiksfakserier og krukkeri, men med masser af energi og en uforfalsket kærlighed til musikken. Og dette skal ikke mindst ske derude, hvor det foregår, på scenerne blandt publikum og fans. Men Honningbarna vil mere end at lave musik. De har et budskab. Og de har allerede formået at få store dele af Norges ”bibelbælte” til at synge med på “Fri Palestina”. Men det er også blevet til fællessang i resten af Norge samt langt udover hjemlandets grænser – blandt andet på Roskilde Festivalen, på Eurosonic i Holland og på forskellige spillesteder i London, og såmænd også på BETA 2300, hvor vores anmelder begejstredes over de unge nordmænds energi i oktober sidste år, og kvitterede med 5 stjerner i sin anmeldelse.

”Formålet med teksterne er, at de skal få folk til at tænke, og vi vil sætte dem i situationer, hvor dette er påkrævet. Vi er fuldstændig ligeglade med, om E6 skal udbygges eller ej, det er de store idéer og tanker, der skal skabe forandring”, siger forsanger og cellist Edvard Valberg.

Verden er enkel bliver fulgt op af en omfattende turné, der starter ud i Norge umiddelbart efter release. Mere information om koncerter i Danmark følger. Den første single fra det kommende album er klar d.15 februar og har titlen ‘Fuck Kunst (Dans Dans)’, så der er allerede noget at se frem til fra Honningbarna i denne måned. Tjek singlecoveret ud til venstre for teksten her.

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleSystem Of A Down – BYOB – 1/2 – 2013
Next articleBoil holder releasekoncerter i Aarhus og København

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.