Home Konkurrencer Guddommelig Galskab – Fix – 5/12 – 2016

Guddommelig Galskab – Fix – 5/12 – 2016

1338
0

“…der er vel ingen grund til at tvære for meget rundt i det, det går stærkt, det her, fuld fart fremad, ingen pusterum, bare op på barrikaderne og så skal der slynges musikalske brosten afsted. Sune “Køter” Kølster og kompagni har en del ting på hjertet i løbet af de 13 numre og minutter, hvor der både bliver tid til at revse samfundet, råbe og skrige, have mareridt og få paranoia og onanere på toilettet”.

Sådan lød det indledningsvis i den 4-stjernede anmeldelse af Guddommelig Galskabs Kogt For Hårdt, der udkom tilbage i oktober måned. Nu er der en single fra albummet på gaden, “Fix”, der har fået en flot, håndtegnet animationsvideo som følgesvend.

Den kun 1 minut og 7 sekunder lange video har animationskunstner Sara Koppel (der har arbejdet med alt fra erotiske tegnefilm til Jungledyret Hugo, Fuglekrigen i Kanøfleskoven m.m.) 1 ½ måned at animere, på god, gammeldags papiranimations vis:

“Jeg har jo været punker siden jeg var halvandet år gammel, og jeg har elsket Guddommelig Galskab siden jeg købte deres første plade da den kom ud, så den her video har været så utroligt sjov at lave. I tegnefilm kan alt jo lade sig gøre, og jeg havde lyst til at lave noget der bestod af en masse små scener der til sammen fortalte en lille historie med et ekstremt udtryk. Og jeg er blevet så forelsket i karaktererne at jeg har lyst til at lære dem endnu bedre at kende, så hvem ved om der dukker en kvinde i kaninkostume med et glubsk ansigt på maven, op i min næste erotiske tegnefilm”.

Her er Dagens Track:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.