Home Seneste Januar 2013 - Nyheder Gimle Sound-Tjek Festival ’13 søger artister

Gimle Sound-Tjek Festival ’13 søger artister

3212
0

Gimle-Soundtjek Festival booker nu artister til den 3. udgave af vækstlagsfestivalen på Gimle i Roskilde, der løber af stablen 11. til 13. april 2013.

De to tidligere år har festivalen kunne præsentere artister som Alcoholic Faith Mission, Billow, The Frederik, Lydmor, Carlis, Sukker Lyn, Danni Toma, Kúra, Nelson Can og Schultz & Forever, og den 3. udgave vil blive i samme format, der løber over tre dage, og som åbner med en Musikparlament debat og ét showcase navn om Torsdagen.
Debatten og showcasen torsdag vil være gratis, mens en billet til både fredag og lørdag koster 150kr i forsalg eller 100kr i døren begge dage. Forsalget starter ved offentliggørelsen af de første navne.

Artister skal derfor som udgangspunkt kunne spille enten den 12. eller 13. April 2013, og der udvælges i processen én artist som showcase artist til om torsdagen, hvor man i 2012 kunne opleve Schultz & Forever.

For at gøre årets festival en endnu større oplevelse for såvel publikum som artister, søger Gimle Sound-Tjek Festival pt. separate midler til at kunne give artister muligheden for at gøre noget specielt ud af netop deres koncert under festivalen. Såfremt midlerne kommer i hus, kan publikum se frem til koncerter med artister, der er kreative ud over deres lyd, og som med garanti vil kunne give publikum på Gimle en unik oplevelse.

Gimle Sound-Tjek Festival modtager ansøgninger frem til midnat den 15. Februar, for mere information kan artister kontakte Gimle Sound-Tjek Festival pr. mail.

Læs mere om Gimle Sound-Tjek i Gimle’s nye magasin

Like 
GFRock på facebook og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleVokadin – Pathetic – 18/01-2013
Next articleKlar på fredags rock i København?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.