Home Seneste Marts 2013 - Nyheder Ghost spiller Påsken ind på Amager Bio

Ghost spiller Påsken ind på Amager Bio

3775
0

Er du til gode melodier, mystik og ikke mindst rock, så er et visit på Amager Bio, måske ikke helt af vejen. Tirsdag d. 26/3 gæster svenske Ghost Amager Bio, og man kan roligt se frem til et spektakulært show. 

Udadtil ligner svenske Ghost i deres kutter og bemalede ansigter et black metal-band. Men deres musikalske udtryk ligger nærmere klassisk rock a la Blue Öyster Cult og Black Sabbath tilsat Beatles’ melodiske tække og danske King Diamonds teatralske show.

Der hersker megen mystik og hemmeligheds-kræmmeri omkring Ghost, og hidtil er det lykkedes den diabolske pave af en frontmand, Papa Emeritus, og hans fem kutteklædte kumpaner at hemmeligholde deres identiteter. Det eneste officielle er deres svenske nationalitet.

“Spøgelserne” debuterede i 2010 med det korte album, “Opus Eponymous”, der takket være sin pæne produktion og poppede sange ramte et bredt publikum og sågar medførte et mindre gennembrud i USA.

Året efter spillede sekstetten en midnatskoncert på Roskilde-festivalen, og her i januar har de netop udsendt deres fortolkning af ABBA-sangen ”I’m a Marionette” med Foo Fighters’ Dave Grohl på trommer!

I løbet af foråret udkommer Ghosts andet album, ”Infestissumam”, og i samme anledning vender de altså tilbage til Danmark for første gang siden Roskilde 2011; nærmere betegnet i Amager Bio!
Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articlePavement – Stereo – 23/3 – 2013
Next articlePretty Maids: Motherland **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.