Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Århus fredag d. 16/11 + lørdag d. 17/11

GFR Fokus: Koncerter i Århus fredag d. 16/11 + lørdag d. 17/11

1118
0

Vi har endnu engang rodet diverse sites igennem, og udvalgt tre rock-koncerter i Århus i den kommende weekend.

Det ligner en ganske varieret weekend på rockfronten, med lidt flere navne end vi fremhæver her, så husk at kigge dybt i din lokale koncertkalender.

Først har vi The Good The Bad, der angriber Headquarters med deres instrumentale surf-rock. Vi anmeldte deres seneste plade her på siden i begyndelsen af oktober, hvor de blandt andet fik følgende ord med på den støvede vej: “særdeles stilfuld, og alligevel kantet, rockmusik, der smager lidt af Quentin Tarantino, minimalistisk 70′er rock og et ordentligt skvæt retro-coolness”.

Læs hele anmeldelsen HER

Så slå da vejen forbi HQ, fredag aften, kl. 20.00, og det koster kun 40 kr.

Ligeledes fredag aften gæster Tim Christensen & The Damn Crystals Voxhall. Selv om det efterhånden er ét år siden deres plade udkom, så er bandet åbenbart så populært et livenavn, at touren bare forsætter og forsætter. Hr. Christensen behøver jo næppe nogen nærmere introduktion, men måske skulle man troppe op live for, at se lige nøjagtig hvorfor de stadig rejser land og rige rundt med deres rocksange?

Det er som nævnt fredag aften, kl. 21.00 på Voxhall, til summen af 285 danske kroner.

Hvis disse navne ikke er hårdtslående nok, så er der mulighed for at få trykket kraniet godt og grundigt lørdag. Headbangers Ball rammer Radar (på Godsbanen) med Scarred By Beauty, Essence og Rising, som skallesmækkerne, der er kommet for at give dig velfortjente metalprygl. Scarred By Beauty har jeg stadig tilgode at opleve live, men de to andre uddeler gedigne øretæver, ikke mindst Rising, som var ved at omdanne et lidt for lille lokale til en regulær sauna under Spot Festival i år. Så det er da vist noget for dig, ikke? Metal + øretæv + sved = dejlig lørdag aften!

Det er lørdag kl. 21.00, på Radar, at du kan få justeret hørelsen for kun 110. kr.

Skrevet af Kodi

Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!