Home Koncerter GFR Fokus: Rock og metal-lørdag i Aarhus

GFR Fokus: Rock og metal-lørdag i Aarhus

1230
0

Lørdag er der rig mulighed for at komme ud og svinge med garnet og spille luftguitar i Smilets By – hele fire steder i byen kan du lørdag aften få din ugentlige injektion med live-rock eller metal.

Train spiller elektro-rockerne Veto op kl. 21.30. De har EP’en Sinus fra september med i baggagen, ud over deres 3 albums, og er efterhånden et rutineret liveband. De har potentialet til at levere en intens live-oplevelse, hvilket undertegnede flere gange har oplevet dem gøre.

Backstage spiller Dear Delusion sammen med de lokale stonerrockere/metallere Plöw, som vi anmeldte her på siden i september. Undertegnede gav 5/6 for en EP, der er “tung, varieret, idérig og groovy”, og sammenlignede aarhusianerne med amerikanske Down og danske Helhorse. Læs hele anmeldelsen her. Det koster en 50er.

På Escobar i Skolegade er der også smæk for skillingen når I’ll Be Damned (billedet) spiller op, til deres anden af 3 koncerter på Escobar i forbindelse med udgivelsen af deres EP, The First Coming. Anmeldelsen af EP’en kan du læse her. I’ll Be Damned spiller god damned rock’n’roll – så er du advaret! Du kan høre EP’en på gruppens facebookside.

Endelig kan man på Studenterhus Aarhus lørdag kl. 21 høre vikingemetal når Vanir, Faanefjell og Iron Guard. De tre bands kommer godt omkring i metalmusikkens kroge, lige fra folkmetal til black og powermetal. Der er altså lidt for enhver smag, og det til en pris af 75 kr i døren. Køber du i forsalg er prisen 60 kr, og er du medlem af Studenterhus Aarhus er det endnu billigere. Tjek Vanir ud på deres facebookside.

Så er det bare at vælge mellem de 4 fine arrangementer, og komme af sted!

Af Judas

Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articlePaul Banks: Banks ** (2/6)
Next articleMads Beldring: Hør Nu Her *** (3/6)