Home Seneste November 2012 - Nyheder GFRock fylder 1 år – Vi ser tilbage og ikke mindst fremad

GFRock fylder 1 år – Vi ser tilbage og ikke mindst fremad

2550
0

Velkommen til GF ROCK. 26. november 2011 blev dagen hvor GF ROCK så dagens lys. “Følg os, og få serveret 666% rock anmeldelser, nyheder, festival updates, videoer, koncert kalender og meget meget mere. You’ll never rock alone!”

Således lød vores første kække update for nu ét år siden. Det er gået hurtigt, ikke sandt? I hvert fald for os, der har siddet og støvsuget nettet for nyheder, anmeldt plader, skrevet vores små tanker om festivaler, og alt det andet, vi har forsøgt os med det seneste års tid.

Den spæde begyndelse var en hensigtserklæring, den på Facebook betitlede “Om” kategori. “Om GF Rock” var vores mission statement, og hvis I giver den et klik, så håber vi da, i al ydmyghed, at det i det store hele er lykkedes os at leve op til den? Siden den allerførste nyhed, rygtet om at Bruce Springsteen skulle være hovednavn på Roskilde 2012 (hvilket heldigvis viste sig at holde stik), har vi været vidt omkring i rock-universet. Ja, det lykkedes os endda at få mulighed for selv at stable et lille live arrangement, GFRock Upcoming & Rockin’ Live i Århus, på benene. Det var en fed oplevelse, og i den forbindelse endnu en tak til By I By, de fire bands, Whores & Thieves, The Tristesse of Enola, Doublestone og Lukin, som var så venlige at spille gratis, Scarlet Valve, som vi desværre måtte aflyse, de publikummer, der mødte op, og alle de, der i det hele taget var medvirkende til, at vi fik gennemført den fine dag i rockens tegn (se de udvalgte billeder HER).

Nu er det tid til at kigge tilbage OG fremad. Vi stak vores fyldte hoveder sammen i løbet af den netop overståede weekend, hvor vi kiggede hele GFRock igennem fra top til bund. Derfor vil denne uge muligvis være lidt fattig hvad egen produktion af materiale angår- selv om der nok skal komme et par nye anmeldelser på siden. De daglige rock news updates forsætter naturligvis også, imens vi får sat lidt struktur på de nye tiltag.

Denne tid på året er også kendt for ikke at byde på voldsomt mange nye udgivelser, julesalget er låst fast, så nu skal efterårets udgivelser høvles over disken. Derfor vil de næste uger nok være domineret af opsamlingsheats (hvilke plader har vi “glemt” i løbet af året), reposts af oplagte plader at smide efter familien og så vores implementering af nye tiltag og den optimerede retning, vi finder ud af GFRock skal følge fremover. Men vi vil selvfølgelig fortsat bestræbe os på at det bliver læseværdigt og med kant. Nogle tiltag bliver synlige, andre er af mere intern karakter – men altsammen noget vi håber vil gavne os alle, højne kvaliteten af vores indhold og give lidt fornyet saft og kraft til vores lille projekt.

Vi siger tusinde mange tak til alle jer der har gidet give os et like, læst vores skriverier, sendt os musik og i det hele taget gjort, at det første år har været en større succes end vi næsten kunne håbe på! Vi håber I vil blive ved med at læse med, sende os musik, kommentere og like, og sprede ordet! 

You ROCK

GFRock Redaktionen Søren, Morten, Thomas, Jonas og Ken siger tak for det første år.

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleKylesa: From The Vaults vol. 1 **** (4/6)
Next articleCorrosion of Conformity: Megalodon EP *** (3/6)